Melyik trafik szűnik meg Pesterzsébeten, tudjátok?

Desktop
(fotó: ittlakunk.hu)
(fotó: ittlakunk.hu)

Május 30-tól tilos trafikot működtetni a benzinkutakon és a 2500 négyzetméternél nagyobb alapterületű üzlethelyiségekben, sem leválasztva, sem azok kiegészítő üzletsorán vagy parkolójában.

Akinek üzlete a fenti kritériumok valamelyikének nem felel meg, annak legkésőbb május 30-ig át kell költöznie trafikjával. Az átköltőzök dohány-kiskereskedelmi engedélyét a NAV határozattal módosítja. "Ellenkező esetben az engedély módosítására nincs jogszerű mód, ezért azt visszavonják" - áll a Nemzeti Adó és Vámhivatal, a NAV közleményében.
 
A költözésnél nehezítő tényező, hogy nem nyitható trafik egy másik dohánybolt bejáratától a KRESZ-szabályoknak megfelelő gyalogosútvonalon számított 200 méter távolságon belül.
 
A NAV közleményét ezen a linken olvashatjátok.
 
A kerületi trafikok listáját megnézhetitek ezen a linken. Ha tudtok változásról, tudassátok velünk és az itt lakókkal!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek