Melyik a kedvenc piacotok?

Desktop
Illusztráció

Napjainkban újra fénykorukat élik a termelői piacok, Budapest-szerte egyre másra hoznak létre több kevesebb sikerrel ilyen árusító helyeket.

Pesterzsébeten jelenleg két piac működik, bár egyik sem kizárólag termelői piac. Sokunk kedvenc bevásárló helye a Tátra téri piac, hiszen a kerület központjában van, így könnyű a megközelítése. Akkor is jó, ha hétköznap egy-egy áruért kell beszaladnunk, de a hétvégi nagybevásárlások lebonyolítására is tökéletesen megfelel. A sok-sok friss zöldséget és gyümölcsöt árusító stand mellett számos hentest, tejterméket és pékárut kínáló boltot találunk, mindenki kiválaszthatja a neki legszimpatikusabb árut és eladót. A lényeg azért persze mégiscsak a zöldség, gyümölcs. Nincs is jobb, mint szombat délelőttönként ráérősen végigsétálni a zöld-sárga ponyvatetős standok között és válogatni a szebbnél szebb alma, krumpli, káposzta, répa, paradicsom és paprika közül.

A Vörösmarty téri piacot őszintén szólva nem ismerjük túl jól, ott nem szoktunk vásárolni. Nem túl nagy forgalmú és áruválasztékú piac, túl sok jót mostanában nem hallottunk róla.

Nektek melyik a kedvenc helyetek? Szeretnétek-e több termelői piacot a kerületben, ahol nem viszonteladóktól, hanem közvetlenül a termelőtől vehetnénk meg a zöldséget-gyümölcsöt, a húsárut és tejtermékeket?

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?