Kertes házakba ezentúl csak egyszer jön a vízóra-leolvasó, Pesterzsébeten ekkor számíthatunk rá

Desktop
A kép illusztráció

2019 júliusától már csak évente egyszer olvassa le a vízórákat a Fővárosi Vízművek a családi házban élőknél. Tavaly még évente kétszer jött ki a vízművek munkatársa a bekötési vízmérőket és locsolómérőket leolvasni, ez változott meg idén.

Pesterzsébeten ezentúl szeptemberben jön a vízóra-leolvasó. A leolvasás pontos időszakáról a júniusi és júliusi vízdíjszámlák „Következő mérőleolvasás vagy diktálás időpontja” rovatában olvashattok - írja a Fővárosi Vízművek.

Az éves leolvasások között továbbra is kéthavonta kaptok részszámlát az éves átlagfogyasztás alapján, évente öt alkalommal. Ez a részérték a vízművek ügyfélszolgálati elérhetőségein módosítható.

Vagy választhatjátok a fogyasztási adatok kéthavonkénti bediktálását is. A bediktáláshoz külön megállapodásra nincs szükség, és ha megfeledkeztek róla, akkor sincs nagy baj, a következő számlát a korábban megajánlott részérték alapján kapjátok.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek