Székhelyszolgáltatás megannyi ingyenes társszolgáltatással

A 7/2017. (VI. 1.) IM rendelet nem hagyta érintetlenül a székhelyszolgáltatás témáját, nagymértékben megszigorítva a székelyszolgáltatók működését. Ez akár rossz hírnek is minősülhet, de nem cégünk esetében, mivel mi a rendelet legszigorúbb paragrafusainak is maradéktalanul
megfelelünk, azaz ránk bízhatja ügyei intézését.

Budapesten és az ország számos területén tárt kapukkal várjuk. Ha olyan megbízható hátteret keres, ;mely felelősséget vállal a munkavégzés maximális minőségéért, akkor nálunk kétségtelenül jó helyen jár. S ehhez nem is kell feltétlenül személyesen megjelennie, mivel ügyfélszolgálatot biztosítunk az irodáinkban, de természetesen, ha úgy könnyebb önnek, akkor közvetlen találkozás formájában is pontot tehetünk a részletek végére.

Mi az, ami garantálja esetünkben a maradéktalan megbízhatóságot? Az óriási tapasztalat. Ügyvédeink olyan profizmussal és mélyreható szakmai tudással büszkélkednek, ami kétséget sem hagy afelől, hogyha kezünkbe helyezi cége ügyeit, akkor végre beköszönthet vállalati életébe a béke ráncokat kisimító időszaka. A felelősség rajtunk van, mi vállaljuk a kockázatokat, s garantáljuk a megelégedését.

A székhelyszolgáltatáshoz ingyenes bónusz szolgáltatásokat is borítékolunk önnek, amiknek hála nem kevés pénzt, időt és energiát takaríthat meg. Hogy melyek ezek? Egy esetleges NAV rutinellenőrzés során képviseljük önt a szerv előtt. Kollégáink segítségével pofonegyszerűvé avanzsálhat a kockerd kérdőív kitöltése. A postafiókbérlésnek köszönhetően, ami gyakorlatilag postai levélátvételt jelent, azonnal értesülhet a fejleményekről, s az átadás pillanatáig mi kézben tartjuk, megőrizzük az iratait.

Ha végig nézi az ajánlatainkat, akkor láthatja, hogy több csomag közül is válogathat, egyéni igényeinek és természetesen lehetőségeinek megfelelően. A rendszeres árleszállításnak hála, kedvező feltételeket biztosítunk önnek, akár online közegben, ezzel az ide-oda utazás költségét is megspórolhatja, ráadásul időben és felhasznált energiában is gazdaságosan járhat el. Miért rohangálna akkor, ha ezt megtesszük ön helyett? Cége iratait a törvényi szabályozásoknak megfelelően kezeljük, a küldeményeket kézbesítési megbízottként átvesszük és eljuttatjuk önhöz, ha úgy kívánja, szkennelt formában. És ez csak egy aprócska szeglete annak a sokrétű profizmusnak, amit cégünk garantálhat önnek.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek