Boltot/szolgáltatást, programot, apróhirdetést, cikket töltenél fel? Így használd hatékonyan az ittlakunk.hu-t!

Kedves Itt Lakó! 

Ha sürgős közölnivalód van a többi itt lakóval (például elveszett a kutyusod, cicád, iratod vagy éppen találtál egy kulcsot, tárcát, bármi egyebet), posztold ki bátran Facebook-oldalunkra! Ez jobb, mintha privát üzenetet küldesz, mert egyből látják a többiek. Természetesen mi is megosztjuk, hadd lássák minél többen! 

Jó megoldás lehet, ha egy egyszerű regisztrációt követően feltöltöd az ittlakunk.hu kerületi oldalára a megosztani szánt infót. Ez lehet egy helyi szolgáltatás/bolt is, egy apróhirdetés, egy program vagy egy cikk:

Ha még nem regisztráltál volna, itt regisztrálhatsz: https://20.kerulet.ittlakunk.hu/regisztracio - ne félj a regisztrációtól, nagyon egyszerű! :)

Ha szolgáltatásodat, üzletedet, cégedet szeretnéd hirdetni, írj nekünk erre a linkre kattintva: https://20.kerulet.ittlakunk.hu/mediaajanlat – Havi 43 ezer környékbeli olvasót érhetsz el!

Üdv, ittlakunk.hu – XX. kerület

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek