Idén négy utcában végeznek csatornafelújítást

Desktop
(forrás: FCSM Zrt.)
(forrás: FCSM Zrt.)

A Fővárosi Csatornázási Művek tavaly hét pesterzsébeti utcában végzett nagyobb volumenű csatornarekonstrukciós munkálatokat. Idén további négy szakaszon korszerűsítik a közcsatorna-hálózatot.

A felújítás a Szent Imre herceg, a Török Flóris, Hosszú és Előd utcai közcsatornákat érinti.

A helyszínek közül jelenleg a Szent Imre herceg utcai közcsatorna átépítése befejeződött, és a Török Flóris utcai közcsatorna rekonstrukciója is kivitelezési fázisban tart. Az Előd és a Hosszú utcák esetében az előkészítő munkálatokat végzik, melyek befejeztével kezdődhet a kivitelezés megkezdésére, várhatóan az év harmadik harmadában – írta Facebook-oldalán Szabados Ákos polgármester.

A rendelkezésre álló rekonstrukciós tervek és a jelenleg folyamatban lévő műszaki tervezések alapján a következő években a Török Flóris, az Előd és a Hosszú utcák további szakaszain, valamint az Emőke utcában terveznek csatornarekonstrukciót végezni – jelezte a Fővárosi Csatornázási Művek az önkormányzatnak.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek