Siralmas állapotokról számolt be olvasónk

Desktop
Olvasói fotó
Olvasói fotó
A Tótfalusi Kis Miklós sétányon nem idilli a helyzet.

„Kedves Erzsébetiek! Szerintetek ki az illetékes? A házunk előtti (Tótfalusi Kis Miklós sétány 22-30.) parkoló és a velünk szemben elhelyezkedő pavilonsor mögött siralmas állapotok alakultak ki.

Először a parkoló állapotáról: az őszi levélhullás később következett be, mint amikor ott a "nagytakarítás" megtörtént. Hét közben a lakók csak nagy szerencsével tudnak megállni a ház előtt, mert a gázkészülékbolt, a Vaillant, stb. kedves dolgozói egész napra elfoglalnak 6-8-10 helyet. Ehhez társul a trafik a kebabos és a buszról leszállók elég nagy forgalma és a szemetelés elképesztő mértéke. Kinek kellene ezt a területet rendben tartania? Az a válasz számomra – éppen a parkoló korlátozott használhatósága miatt, ami mint tudjuk közterület – nem elfogadható, hogy fogjanak össze a lakók.

A pavilonsor egyik helyiségében viszonylag rövid ideig egy gyrosos működött. Hamar bezárt. De mögötte hónapok óta egy szemétkupac rohad. Ma éjjel kicsit még nőtt is. A bérlő valószínűleg már nem érhető utol, de a tulajdonosnak nem kellene ezt a szégyenteljes állapotot felszámolni?” – írta Mária.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek