Szeméttel teli zsákok gyűlnek a Montessori iskola mellett

Desktop
Olvasói fotó
Olvasói fotó

A zsákok egyre csak gyűlnek és gyűlnek.

„Újra szemétlerakónak használják a Kálmán utca – Emília utca sarkán lévő Montessori iskola kerítése melletti területet. Míg általános iskolaként üzemelt, nem voltak ilyen problémák, mert a gondnok intézkedett, és a takarításba beletartozott a járda tisztántartása is. A szemét nagy része pont a volt gondnoki lakás (ahol most is laknak) és az iskola büféjének bejáratánál van, és napról napra gyarapodik a zsákok száma. Vajon kinek a feladata lenne ennek megakadályozása, illetve eltakarítása? Tud valaki segíteni?” – írta olvasónk, aki a képet is beküldte.

Az önkormányzat honlapján ezzel kapcsolatba az alábbi információt találtuk: „Kérjük, hogy illegális települési hulladék kihelyezésének észlelése esetén (a lehető legrövidebb időn belül) hívják a Rendvédelmi Osztály Járőrszolgálatát a nap 24 órájában hívható alábbi telefonszámokon, vagy tegyék meg bejelentéseiket személyesen, illetve elektronikus úton az alábbi elérhetőségeken:

  • 1201 Budapest, Kossuth Lajos utca 22.-24. szám. (nyitvatartás: hétfőtől – péntekig 08:00 – 16:00)
  • e-mail: kozterulet-felugyelet@pesterzsebet.hu
  • telefon: 06-1-289-2508; 06-20-255-5842”
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek