Földből kiálló vasdarab okozott súlyos sérülést egy kis kutyának a Baross utcában. Vigyázzon minden arra járó!

Oszd meg másokkal!

Desktop
A fűtől nem is látható (olvasói fotó)
A fűtől nem is látható (olvasói fotó)
Olvasónktól kaptuk a figyelmeztetést, hogy egy fűtől nem látszó, földből kiálló vasdarab veszélyezteti emberek és állatok testi épségét a Baross utca 66/c mögött. Nagyon vigyázzon minden arra járó!

„Sajnos pontosan egy hete (2018.06.30.) történt egy baleset a kutyámmal, súlyosan megsérült egy, a földből kiálló vasdarabtól, kétórás műtéte volt, azóta is lábadozik és folyamatos orvosi kezelés alatt áll.

Az esetet jelentettem az Önkormányzatnál 2018.07.02-án, utána lévő nap kijöttek és megállapították, hogy a terület, ahol történt az az önkormányzathoz tartozik. Majdnem eltelt egy hét semmilyen intézkedés nem történt az ügyben, és a vas is ott van továbbra is, ami életveszélyes, emberre, állatra, bárkire. Azt gondolom elég idő telt el ahhoz, hogy cselekedjenek, még mielőtt bárkivel nagyobb baj történne, ne adj Isten bárki átélné azt a traumát és fájdalmat, amit a kutyám és én átéltünk az elmúlt egy hétben!” – írta olvasónk, aki fotókat is mellékelt. A sérült kutyusról készülteket nem is tesszük közzé, olyan sokkolók…

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek