Minden nap újratermelődik a szemét a szelektív gyűjtőknél

Oszd meg másokkal!

Desktop
Olvasói fotó
Olvasói fotó

„Szeretném nektek megmutatni, mi van nap mint nap a környékünkön (Ábrahám Géza utca - Ritka utca kereszteződés)! Mióta a szelektív hulladékgyűjtő idekerült, azóta van ez az állapot. Sajnos mindennapossá vált ez a jelenség. Hétköznap reggelente jön az önkormányzat kocsija két emberrel, eltakarítja a sok illegálisan lerakott, ki tudja milyen hulladékot, de estére sajnos vagy másnap reggelre újra ide van hordva minden. Fittyet hányva a tiltótáblára.

Írtunk már párszor az önkormányzatnak is és a közterületeseknek, de senki nem tesz ez ügyben semmit. Ezeket a képeket most hazaérve készítettem nagy bosszúsan, de fényes nappal is készíthetnék. Persze tudom , hogy a kerületünkben nem csak ezen a részen van ilyen probléma, csak gondoltam veletek is megosztom.” – írta szerkesztőségünknek Mónika.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek