Dohányzás, alkoholfogyasztás a Klapka téri játszótéren

Desktop
Klapka tér 1

A következő probléma megoldásához szeretnék segítséget kérni: Gyakran járok a Klapka tér környékén (Klapka utcai református templom). Mostanában szinte minden nap sok felnőtt áldogál, beszélget a téren. Nem gyerekkel vannak, isznak, dohányoznak. Nem csak este, hanem napközben is rendszeresen előfordulnak. Kora délután, egészen sötétedésig vagy este is. Nem fedélnélküliek, kocsival jönnek, márkás italokat isznak, a szétdobált cigisdobozok se szegény embereké. (Lásd a mellékelt képeket).

Ilyenkor természetesen nem nagyon merjük kivinni a gyerekeinket a térre. Két lányom van, és természetesen féltem őket. Az se jó, hogy dohányzást és alkohol fogyasztást látnak, nem szólva arról, hogy vajon mi folyhat még ott... Nyilván nem a holnapi munkahelyi dolgokat beszélik meg. Mindezt egy templom mellett, egy gyerekeknek szánt téren!

Tehát azt szeretném kérni, hogy a Közterület Felügyelet és a Rendőrség sokkal jobban figyeljen oda, mi történik ezen a téren. Valamint szereljenek fel egy, vagy több térfigyelő kamerát!

Üdvözlettel, Egy Elkeseredett Erzsébeti

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek