Így telepítik a halakat a Kis-Dunába

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: rdhsz.hu)
(forrás: rdhsz.hu)

Jön a tavaszi haltelepítés.

A Ráckevei Dunaági Horgász Szövetség a tavaszi haltelepítést két ütemben tervezi kivitelezni. Az első ütem telepítési napjai március 27., 28. A megszokottól eltérő időjárás és a várhatóan alacsony RSD-vízszint miatt elsőnek csak a kis vízállás esetén is megfelelőnek ítélt helyekre szállítanak halat. A második ütem pontos időpontját a későbbiekben közzéteszik, de az várhatóan áprilisban lesz.

Ennek megfelelően az M0-s híd alatti szakaszon 2 600 kg, döntő részben horogérett pikkelyes pontyot engednek a ráckevei Duna-ágba március 27-28-án. A csepeli komp csepeli oldalán és a Molnár-szigetnél áprilisban várható a haltelepítés, mindkét helyszínen 2 700 kilogramm ponty kerül a Kis-Dunába – írta közleményében a szövetség.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek