A korábbi igazgatóhelyettes vezeti tovább a Nagy László sulit

Desktop
Nagy László Általános Iskola és Gimnázium

Az új köznevelésről szóló törvénynek megfelelően első alkalommal 428 – köztük a pesterzsébeti Nagy László Általános Iskola és Gimnázium – intézményvezetői megbízatásról döntött a köznevelésért felelős államtitkár. Az új intézményvezetők 5 évre szóló kinevezésüket ünnepélyes keretek között augusztus 21-én a Szépművészeti Múzeumban vehetik át.

Kerületünkben egy intézményvezetői kinevezésről kellett dönteni. A Fővárosi Önkormányzat által fenntartott Nagy László Általános Iskola és Gimnázium élére Hollóné Kovács Évát, a korábbi igazgatóhelyettest nevezték ki.

A pályáztatást a vonatkozó jogszabályok alapján a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ folytatta le. A pályázatokat a nevelőtestület, a szülői és diákközösségek, többcélú intézményben az igazgatótanács, a fenntartó, az intézmény székhelye szerint illetékes vagy az intézményt működtető települési önkormányzat véleményezte.

Gratulálunk az új iskolaigazgatónak, és jó munkát kívánunk neki!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek