Szülői fórumra várják a szeptemberben első osztályt kezdő gyerekek szüleit

Oszd meg másokkal!

Desktop
Illusztráció
Illusztráció

Tájékoztató az általános iskolát kezdő nebulók szüleinek.

A pesterzsébeti leendő első osztályos kisdiákok szüleit hívja és várja szülői fórumra február 20-án délután 5 órára a Csili Művelődési Központba az önkormányzat és a Külső-Pesti Tankerületi Központ.

A fórum résztvevői tájékoztatást kapnak az iskolaérettség kritériumairól, valamint a beiskolázással kapcsolatos jogszabályokról, a beiskolázási eljárásról. A szülői fórumon az iskolák igazgatói és a leendő első osztályos tanítók is részt vesznek. A fórum után lehetőség lesz kérdések feltevésére is.

Fontos tudni, hogy ez a fórum nem helyettesíti az iskolák óvodások számára szervezett programjait.

A fórumot megnyitja és az óvodákkal kapcsolatosan tájékoztatót tart Szabados Ákos polgármester. Az iskolaérettség kritériumairól Herneczki Márton klinikai szakpszichológus, a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat XVIII. kerületi Tagintézményének vezetője, a beiskolázás jogszabályi hátteréről Bak Ferenc Külső-Pesti Tankerületi igazgató tart előadást.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek