Within The Mind - metál koncert

Programot feltöltötte:
Csili Művelődési Központ XX.

Oszd meg másokkal!

Desktop

"Inspirál minket a Metallica első (70-80’s évek) Tresh metál időszaka, valamint a Megadeth korai időszaka. Hatással volt még a zenénkre a Black Sabbath, az Iron Maiden. Olyan zenekarok tudásából csipegetünk, amelyek valami nagyot alkottak, és igyekszünk visszahozni a '70-es és a '80-as évek hangzását, életérzését a mai technikával fűszerezve.
Szövegeink mély és fontos témákat fejtegetnek. Olyan értékekről beszélnek, amelyek veszni látszanak a világból és az emberekből.
A zenekar neve - nyers fordításban: az elmében" - is egy példaképnek tekintett banda, a Death egyik számának címéből származik. Oka az, hogy olyan dolgokat akarunk megfogalmazni és teremteni, amelyek hatással vannak a közönségünk tudatára, szemléletére, érzéseire. Vissza akarjuk hozni a hallgatóink életébe a régi korok kiveszőben lévő értékeit és zenei hangzásait."
______________
Belépő: 1 000 Ft
Csili Alsóállomás

2019. március 23. szombat,
19.0022.30
Telefon: 
+36-1-283-0230
Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek