jóga ,gerincjóga ,hát és vállfájás ,derákfájás

Programot feltöltötte:
babszi11
Desktop

2017.február 23-án  17 30 -kor várok mindenkit szeretettel egy lazító gerincjógára . A mai program fő irányvonala a váll lazítása. Minden korosztályt szeretettel várok ,ha bármi kérdésed van hívj minket bátran.

A gerincjóga órák összetetttek ,hisz nem csak a gerincre koncrentrálodik az óra ,hanem a teljes testre és lélekre. A mai világban  kiemelkedő szerepe van a vezetett mozgásformának ,mert itt igazán odatudunk figyelni a testünk reakciojára. itt semmi nem kötelező ,hisz mindenki teste más . Fontos a türelem és a fokozatosság ,de leginkább a kitartás. ha eljön hozzánk jógára egy lassú ,de jól felépített 90 perces teljes kikapcsolódásra számíthat. 

8  éve foglalkozom gerincjógával,  tudom mindig nehéz nyitni egy új felé és elindulni .  Foglalkozásokon és programokon minden korosztály megtalálható .Sokat nevetünk ,de természetesen figyelünk egymásra . Soha nem szabad elfelejteni ,mindenki elkezdte egyszer.

Illés Annamária gerincjóga oktató. 06-30-286-58-19

2017. január 26. csütörtök, 17.30
Telefon: 
+36-31-7826718
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek