Intuitív páros tánc - Valentin napon

Desktop
Intuitív páros tánc
Intuitív páros tánc

Nagyképűség lenne ezt a mozgást táncnak nevezni, hacsak nem abban az értelemben használom a szót, minthogy a tánc az önkifejezés egy formája. Ezen a zenés foglalkozáson az egymásra hangolódás a cél. Jöhettek párban, ahogyan ti szeretnétek: lehettek szerelmesek, már haladó párok vagy éppen abszolút kezdők, anyák és lányaik vagy fiaik, apák és lányaik, testvérek, barátok és barátnők, osztálytársak.

Nem hagyományos tánc lesz ez, hanem a kapcsolatotok tánca. Ne izgulj, nem kell parádézni! Nem izzasztó lépésekre és koreográfiára kell koncentrálnod, kizárólag a párodra.

Hogy kiknek ajánlom?

Azoknak, akik szeretnék megismerni kölcsönösen a másikat egy új helyzetben és nyitottak kapcsolódni, tapasztalni másképpen…

Ajánlom még azoknak is, akiknek esetleg rendeznivalójuk van egymással, gyermekvállalás előtt állnak vagy már éppen nagyon vágynak az új családtagra, de az még nem tudni miért, de nem érkezett meg, továbbá nagyszerű lehetőség ez egy esküvő előtti összehangolódásra is.

Ha minden alkalommal mással érkezel sem baj, mert ez nem tanfolyam,  nem rendszer – ez valami más, majd meglátod. Pontosabban: megérzed…..

Időpont: péntekenként 18.00-19.30 között
Bevezető áron: 2000 Ft/ pár

A foglalkozást vezeti: Rostás Anita

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek