Spirit - Önismereti játék

Desktop

Szeretsz játszani? Most egy különleges játékra hívunk.  Az Aminában az országban második helyen mutatkozik be a Spirit - a LélekTársas, ez az új, teljesen magyar fejlesztésű társasjáték. Egy csoportos társasjátékozás keretében választ találhatsz életed nagy kérdéseire, fejlesztheted önismeretedet és kommunikációdat, közelebb kerülhetsz önmagadhoz és a közösséghez. Ez a megjelenésében is különleges társasjáték minket már lenyűgözött. Most a Spirit - a LélekTársas egyik alkotójának játékvezetésével te is átélheted, milyen gyors és hatékony ez a módszer.Ajánljuk neked:

  • ha párkapcsolati kérdéseid vannak
  • ha az életfeladatodat keresed
  • ha emberi, családi kapcsolataid foglalkoztatnak
  • ha válaszokat keresel életed egyéb területén

A játék időtartama: 3-4 óra, csoporttól függőenRésztvevők létszáma: max. 6 főIdőpontok: 2014. február 7. 10.00 - 14.002014. február 10. 11.00 - 15.002014. február 16. 15.00 - 19.00Egy játék ára: 6000 Ft / főA játékot vezeti: Szappanyos Orsolya Spirit vezető trénerBejelentkezés és információ: 20/537-9892Mi már kipróbáltuk. Izgalmas kaland - tapasztald meg magad is! 

2014. február 7. péntek, 10.00
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek