Női önvédelmi tanfolyam indul

Desktop
Női önvédelmi tanfolyam a Mediterrán lakóparkban
Női önvédelmi tanfolyam - Ving Tsun

Meg akarod védeni magad? Nem érzed magad biztonságban?
Jó lenne erősebbnek lenni?

Csütörtök esténként 10 alkalmas tanfolyamon sajátíthatod el a Ving Tsun önvédelmi technikát, mely az egyik legismertebb és elismertebb kínai harcművészeti irányzat, amelynek ősi gyökerei a legendás Shaolin kolostorig nyúlnak vissza.

A modern kor változásaihoz alakulva a sportmozgás szerepén kívül hozzájárul a hatékony önvédelmi készségszint elsajátításához, az önbizalom növekedéséhez és ezzel a különböző konfliktushelyzetek optimális kezeléséhez. 

Szellemi - ideológiai háttere révén kiváló eszköz a mindennapi élet konfliktusainak kezelésében.

Mozgásanyaga egyszerű, bárki számára könnyen elsajátítható, életkortól függetlenül.

 A tanfolyamot Czakó Norbert, VTKFAE – Hungary chief instructor, sportoktató, personal trainer vezeti.A tanfolyam ára: 14 000 Ft. Jelentkezni a barbi@aminajoga.hu és a rita@aminajoga.hu e-mail címeken valamint személyesen lehet a  részvételi díj 50%-nak befizetésével.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek