Idén is vár a pesterzsébeti napközis tábor

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: Pesterzsébeti Szociális és Gyermekvédelmi Központ)

A nyári napközis tábort idén július 1. és augusztus 16. között szervezi az önkormányzat az Ady Endre Általános Iskolában. A tábor idejére átalakított helyiségekben és az udvaron változatos programokkal várják az alsó tagozatos tanulók jelentkezését. Jelentkezési határidő: május 24.

A táborba pesterzsébeti, illetve a kerületben érvényes tartózkodási hellyel rendelkező diákok jelentkezhetnek. Azok a gyerekek, akik Pesterzsébeten járnak iskolába, de nem kerületi lakosok, polgármesteri engedéllyel kaphatnak helyet a táborban.

Pesterzsébet önkormányzatánál és az általa fenntartott intézményekben dolgozók alsó tagozatos gyermekeit is fogadják, függetlenül a lakó- és tartózkodási helytől.

A részvétel napi költsége megegyezik az általános iskolai napközis ellátás háromszori étkezési díjával. A tanév során nyújtott kedvezmények a tábor ideje alatt is érvényesek.

A gyermekek táborhelyre érkezését és hazautazását a szülők egyénileg oldják meg. A programokat 8-16 óra között szervezik, reggel 7-től 8 óráig, illetve délután 4 és 5 óra között ügyeletet biztosítanak. A tábor programjain csak érvényes orvosi igazolással lehet részt venni, a gyógyszerérzékenységet és allergiát írásban kell jelezni.

További információt, valamint a jelentkezési lapot és a szükséges nyilatkozatokat az önkormányzat honlapján találjátok.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?