Szerda délután pályázhatnak a budapestiek a háztartási nagygépek cseréjének támogatására

Oszd meg másokkal!

Desktop
Illusztráció
Illusztráció

Szerdától lehet pályázni a háztartási nagygépek cseréjére a fővárosi és a Pest megyei lakosoknak.

Az eredetileg meghirdetett november 19. helyett technikai okokból csak szerdán, november 21-én nyitják meg a pályázatot a közép-magyarországi régióban a hűtő vagy fagyasztó készülékek, mosógépek illetve mosó-szárítógépek energia megtakarítást eredményező cseréjének támogatására.

Három kategóriában lehet pályázni: az A+ kategóriában háztartásonként 20 ezer forint, az A++-ban 40 ezer forint, az A+++ kategóriában pedig 45 ezer forint támogatást adnak.

A pályázati kiírást és útmutatót az Innovációs és Technológiai Minisztérium oldalán találjátok meg. Kizárólag elektronikusan, ügyfélkapun lehet benyújtani a pályázatokat szerdán 16.30 és 20.30 között!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek