Egyszerűbb lesz locsolási vízmérőt igényelni

Desktop
Illusztráció
Illusztráció
A május 1-jétől beadott locsolási vízmérő telepítésére vonatkozó igények esetében a Fővárosi Vízművek eltekint a korábban szükséges belső vízhálózati terv elkészíttetésétől és benyújtásától – írta közleményében a társaság.

A jövőben új locsolási vízmérő igénylése esetén a műszaki terv helyett csak a felhasználói nyilatkozat és vázlatrajz locsolási vízmérő szereléséről elnevezésű nyomtatványt szükséges beadni a mérő felszerelését követően, amelyen szerepeltetni kell:

  • egy vázlatrajzot a megvalósított vízhálózatról, amely tartalmazza a bekötési mérőt és a locsolási vízmérő elhelyezését,
  • valamint egy nyilatkozatot arról, hogy a beszerelés a vízművek által kiadott tájékoztató anyagban foglaltak szerint történt meg.

 

A locsolási vízmérő telepítésének 2018. május 1-jétől érvényes folyamatáról részletesen itt olvashattok. A locsolási vízmérő beépítésének általános követelményeiről pedig ide kattintva tájékozódhattok.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek