Ezek (is) történtek a hétvégén

Desktop
Turistabusz a Dunában, Index olvasói fotó
Turistabusz a Dunában, Index olvasói fotó

Március 31-én, szombaton rádiumot találtak egy lakótelepi pincében.  A XI. kerületi A Rátz László utcai lakóház pinceszinti tárolóhelyiségében az új lakók fedezték fel a régi, sugárveszély-jellel ellátott fémdobozt, ami sajnos nem volt üres, szakértőknek kellett biztonságba helyezni. Szerencsére nem sok anyagot találtak, így a lakóházat nem kellett kiüríteni, csak a pincét zárták le. 

Vasárnap délelőtt Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2B terminálján, a betonon két, az utasokat a beérkezett repülőtől beszállító busz egymásba futott, a balesetben tíz ember megsérült. Hardy Mihály, a Liszt Ferenc-repülőteret üzemeltető Budapest Airport kommunikációs vezetője az MTI megkeresésére elmondta, a balesetben Malév Ground Handling két busza érintett, amelyek a Wizzair Bukarestből érkező járatáról vitték az utasokat a terminálhoz. Az egyik jármű hátulról hajtott bele az előtte haladóba.Nyolc, főként román állampolgárságú sérültről számolt be, akik közül egyikük nyaki-, illetve gerincsérülést szenvedett.

Vasárnap este aztán nem tudott kijönni a Dunából a kétéltű városnéző busz, a katasztrófavédelem embereinek kellett belőle kisegítenie a bentragadt turistákat.

Meg persze április elseje is volt, ők például az idei "hülyén járás" résztvevői a Deák téren:

És a "példakép":

És nem pottyant a fejünkre a "Mennyei palota", a kínai űrállomás, ami írányíthatatlanná vált, sőt egy ideje már kapcsolat sem volt vele. Pekingi idő szerint reggel nyolc után (ez nálunk hajnali kettő, most, hogy nyári időszámítás van) lépett be a Föld légkörébe, a nagy része el is égett, a maradék pedig a Csendes-óceán déli részébe zuhant, számolt be róla a CNN.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?