Idén a Hajós suliban lesz a napközis tábor

Desktop
Illusztráció
A nyári napközis tábort idén július 4. és augusztus 19. között szervezi az önkormányzat a Hajós Alfréd Általános Iskolában. A tábor idejére átalakított helyiségekben és az udvaron változatos programokkal várják az alsó tagozatos kisdiákokat.

A táborba pesterzsébeti, illetve a kerületben érvényes tartózkodási hellyel rendelkező diákok jelentkezhetnek. Azok a gyerekek, akik Pesterzsébeten járnak iskolába, de nem kerületi lakosok, polgármesteri engedéllyel kaphatnak helyet a táborban. A táborba előzetes jelentkezés szükséges.

Pesterzsébet önkormányzatánál és az általa fenntartott intézményekben dolgozók alsó tagozatos gyermekeit is fogadják, függetlenül a lakó- és tartózkodási helytől.

A részvétel napi költsége megegyezik az általános iskolai napközis ellátás háromszori étkezési díjával. A tanév során nyújtott kedvezmények a tábor ideje alatt is érvényesek.

Befizetés egy hétre előre történik, keddi napokon 7-12 óra között a tábor helyszínén. A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult gyerekek szüleinek is hetente kell kérelmezniük a tábori étkezést.

Ebben az évben is lehetőség nyílik arra, hogy az étkezésben résztvevő gyerkőc az előre nem látható hiányzás esetén (pl. betegség, egyéb akadályoztatás) a számára biztosított és elkészített ételt megkapja.

A gyerekek táborhelyre érkezését és hazautazását a szülők egyénileg oldják meg. A programokat 8-16 óra között szervezik, reggel 7-től 8 óráig, illetve délután 4 és 5 óra között ügyeletet biztosítanak. A tábor programjain csak érvényes orvosi igazolással lehet részt venni, a gyógyszerérzékenységet és allergiát írásban kell jelezni – tájékoztatta szerkesztőségünket Schmidtné Buda Andrea, az Oktatási, Kulturális, Egészségügyi és Sportosztály vezetője.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?