Légkondis lesz a tűzoltóság

Desktop
(fotó: ittlakunk.hu)

Pesterzsébet és Soroksár önkormányzata hosszú évek óta anyagilag is támogatja a XX. Kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokságot. Idén nemcsak a jutalmakra adnak pénzt, hanem két nagyobb értékű eszköztámogatást is biztosítanak a lánglovagoknak.

A két kerület együttesen finanszírozza a tűzoltólaktanya légkondicionálását, mert bár a főváros az elmúlt években felújította a laktanya épületét, a légkondicionálás eddig nem volt megoldott. A könnyűszerkezetes épület a nyári nagy melegben borzasztóan felmelegszik, így a szolgálatban lévő tűzoltók nem tudnak rendesen pihenni. Erre nyújt megoldást a légkondicionálás kiépítése, melyre az önkormányzatok biztosítanak hozzávetőleg ötmillió forintot.

Emellett egy új terepjáróval is gazdagodik a tűzoltóparancsnokság, mert az ősrégi járművük mára gyakorlatilag használhatatlanná vált. Az új gépkocsi megvásárlását szintén az önkormányzatok teszik lehetővé azzal a 3,5 millió forinttal, amit erre a célra ajánlottak fel.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek