Összefogtak a kutyafuttatóért a helyi kutyások

Oszd meg másokkal!

Desktop
A kép csak illusztráció!
A kép csak illusztráció!

A Gubacsi-lakótelep szélén található „Vasútállomás” kutyafuttató biztosítja a Gubacsi-lakótelep, a Mediterrán lakópark és a Pesterzsébeti-lakótelep Baross utcától Nyugatra eső területén élő kutyáknak a szabad, póráz nélküli mozgás lehetőségét.

A kutyafuttató rég megérett a felújításra. Eddig ez azért nem történt meg, mert úgy volt, hogy egy gyalogos-kerékpáros híd épül a helyén. Mivel a híd nem épül meg, a kutyafuttatót nem kell áthelyezni, így annak bővítését, rendbetételét nem lehet elodázni.

A terület kutyásai összefogtak az elmaradt beruházás megvalósításáért, a kutyafuttató bővítéséért (a meglévő mellé egy kisebb, a kistermetű kutyáknak alkalmas hely kialakítását szeretnék külön bejárattal) és vízcsap létesítéséért. Kérik, hogy aki támogatja az elképzelést írja alá a petíciójukat!

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek