Nyitott kapun jött ki és támadott meg egy kiskutyát egy nagy a Rákóczi utcában

Oszd meg másokkal!

Desktop
Illusztráció
Illusztráció

Olvasónk kérésére tesszük közzé a történetét. Tanulságul…

„Pesterzsébeten sétálva a Rákóczi utca 79. szám alatt garázsvásárt pillantottam meg és közelebb mentem. A kapu nyitva volt, de nem mentem be, mivel nem volt senki sem bent az udvaron. Olvastam a kerítésen levő feliratot, amikor egy hatalmas berni pásztor-szerű kutya jött ki a nyitott kapun és egyenesen a pórázon sétáltatott kiskutyámra vetette magát. (Még szerencse, hogy nem a kisbabámra, akit anyósom tolt babakocsiban és mögöttünk jöttek!!!)

A nagy kutya a kiskutyám nyakát, grabancát akarta elkapni, de a kicsi körbe-körbe szaladt körülöttem. Nem mertem elengedni a pórázt, mert esélye se lett volna a másikkal szemben, a testemmel próbáltam védeni, a kerítés és magam közé elrejteni. Anyósom hiába kért segítséget, a házigazda sehol. Végül megtalálta a csengőt, de hiába csengetett, a garázsvásárosok nem jöttek ki, hogy behívják a kutyájukat.

Sikerült a nyakamba vegyem a kiskutyámat, aki rémülten vakkantgatott, és elindultunk a Nyári Pál utca felé. A nagy kutya követett es próbálta elérni a miénket, ugrálgatott. Holtsápadtan leintettünk egy arra járó autót és a nagy kutya meghátrálni látszott.

Ekkor jelent meg a házigazda az ajtóban és arra a megjegyzésünkre, hogy a kutyája letámadta a mienket, csak gúnyosan annyit mondott, hogy ezt ő nem hiszi, mert, hogy azért volt ott szabadon (és felügyelet nélkül), hogy őrizze a vásárt!! Annyit sikerült tennünk, hogy figyelmeztettünk egy, a csivaváját arrafelé sétáltató kisfiút, hogy ne menjenek arra” – írta meg történeté Andrea.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?