Frissítve: A tűzoltóságnál találták, nem ismerős?

Desktop
Őt találták

Frissítve: Petra azt írta nekünk, hogy meglett a kutyus gazdája. A kis kóborka e4gészen Csepelről vándorolt át kerületünkbe. Nagyon köszönjük a sok-sok megosztást!

„Kérlek, segítsetek egy megosztással! Kinek hiányzik ez a jólnevelt kislány? Szeptember 4. éjjel találtuk a XX. kerületben a tűzoltóságnál. Chip sajnos nincs benne, így a facebookban bízunk... A viselkedésén és az állapotán is látszik, hogy gondoskodó gazdi mellől veszett el, aki biztos, hogy keresi! 2 év körüli leányzó, valószínű nem túl régen kiskutyái lehettek. Segítsetek, hogy egymásra találjanak a gazdival, aki a 06-30/195-7588 telefonszámon jelentkezhet érte” – írta Petra.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek