Adj nevet a 8 kis bűnüldöző csöppségnek!

Desktop
(forrás: BRFK)
Nyolc tündéri malinois kölyöknek adott életet 2015. április 4-én Roni, a nyomkövető, kábítószer-kereső kutya. A büszke apa Ron, a szintén malinois szolgálati kereső-kutya. Az apróságok, a négy szuka, és a négy kan a jövőben a „Kölyökkutya-nevelési program” keretében speciális kiképzést kapnak, így felnőve – akárcsak szüleik – a rendőrség állományában látnak majd el szolgálatot.
 
A következő hetekben nyomon követhetjük a kicsik fejlődését, hiszen minden héten közzétesz néhány fotót róluk a BRFK. A kiskutyák elnevezésében azonban már most lehet javaslatot tenni hozzászólásként a Facebookon. Négy fiú- és négy lánynévre van szükség és mindegyiknek T-vel kell kezdődnie!
 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek