Husse svéd minőségi állateledel - kutyatáp, cicatáp ingyenes házhozszállítással

Oszd meg másokkal!

Desktop
Husse kutya / cicatáp ingyenes házhozszállítással
Husse svéd szuperprémium állateledel ingyenes házhozszállítással

Engedjék meg, hogy bemutatkozzunk. 

Cégünk, a Supremum Service Kft. családi vállalkozás, 2014. augusztusban csatlakoztunk a Husse francise hálózathoz, és kezdtük meg tevékenységünket a Bp. VIII., XIX., XX. és környező kerületekben, az ott élő kutyások, cicások , lovasok és kedvenceik között szeretnénk népszerűsíteni a Husse svéd magas minőségű kutya-, cicaeledeleket, kiegészítőket, lovas termékeket.

Kutyás gazdikként nekünk sem volt mindegy, kiskutyánk mit fogyaszt, így ismerkedtünk meg a Husse szuperprémium állateledelekkel, számunkra - illetve érzékeny gyomrú kiskutyánk, Flóri számára is hamar kiderült, hogy a Husse svéd minőségi eledelek a termékek összetételüket tekintve ideálisak és nem utolsó sorban nagyon finomak! :) Azokhoz a gazdikhoz szólunk tehát, akiknek fontos kedvencük egészsége, jól léte és nagy figyelmet fordítanak az állatok megfelelő, változatos táplálására.

Husse márkaboltunk egyedülálló Magyarországon, a Bp. VIII. Horváth Mihály tér 2. sz. alatt nyitottuk meg.
Szeretettel várunk minden kedves kutyás, cicás gazdit és kedvencüket is, ha szeretnének közelebbről megismerkedni a Husse svéd magas minőségű kutya és cicaeledelekkel, kiegészítőkkel, ápolószerekkel, lovas termékekkel.

 Budapest VIII., XIX., és XX. kerületekben ingyenes házhoz szállítást végzünk, kedvence eledelét  így már akár másnap otthonában vagy munkahelyén átveheti tőlünk.

 AKCIÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

A Husse most két havi ingyen táppal jutalmazza hűségét. Az akció részleteit itt olvashatja: http://www.husse.hu/llati-j-ajnlat/

Érdeklődéseiket a
0620-212-20-28-as telefonszámon vagy a
hussedelpest@husse.hu e-mail címen fogadjuk, honlapunk címe: http://www.hussedelpest.oldalunk.hu/site.php?sd=hussedelpest látogasson el a központi weboldalra is, ahol a termékekről minden információt megtalál és rendelését is azonnal leadhatja: www.husse.hu

Lájkolja Facebook oldalunkat, hogy akcióinkról, új termékeinkről folyamatosan tájékoztatást kaphasson! Husse Dél-Pe/s/t Shop
https://facebook.com/pages/Husse-D%C3%A9l-Pest-Shop/662801287101813

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek