Pár nap múlva felvételi lesz a zeneiskolában

Oszd meg másokkal!

Desktop
Felvételi lesz a zeneiskolában
Felvételi lesz a zeneiskolában

A Lajtha László Alapfokú Művészeti Iskolában április 29-30-án tartják a felvételi meghallgatásokat zenei és képzőművészeti ágon, délután 4 és 6 óra között. Szeretettel várnak minden zenét és rajzolást szerető gyereket.

A 2019/20-as tanévre az alábbi tanszakokra várják a diákokat: előképző, zenei mozgás-előkészítő foglalkozás, szolfézs, zongora, szintetizátor, hegedű, brácsa, cselló, furulya, fuvola, klarinét, szaxofon, trombita, kürt, harsona, tuba, ének (klasszikus, opera, musical), gitár, cimbalom, citera, ütő és képzőművészet.

A felvételi ideje: április 29-30. 16-18 óráig

A felvételi előtt Tücsök Hangszerbemutató lesz a Csiliben április 25-én, csütörtökön 9 órától az ovisoknak, 10 órától az iskolásoknak. Szintén ezen a napon a zeneiskolában is programmal várják a családokat délután 4 órától.

 

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek