Készítsd el saját zsebuniverzumodat a könyvtárban!

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: FSZEK)
(forrás: FSZEK)
Mester Kata könyvbemutatóval egybekötött kézműves foglalkozása a Bíró Mihály utcai Könyvtárban.

Mester Kata, több mint 10 éve illusztrátor. Az első foglalkoztatófüzetét ekkor készítette el, Okos ceruza címmel. Legújabb munkája egy különleges füzet, ami nem csupán gyerekeknek, hanem a családtagjaiknak is szól. Első része nagyszülőknek és unokáknak tartalmaz közös feladatokat. A füzet típusa, a feladatok jellege többször formálódott a sok ötletelés folyamán, így született meg a teszteléseket követően a „Játsszunk együtt” családi foglalkoztatófüzet.

Most ebből a füzetből készíthettek el alkotásokat szüleitekkel, nagyszüleitekkel együtt! Várnak minden kézműveskedőt február 13-án, szerdán, délután 5 órakor a Bíró Mihály utcai Könyvtárban.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek