Megjött Joulupukki

Desktop
Joulupukki a repülőtéren (fotó: Balogh Zoltán - MTI)
Joulupukki a repülőtéren (fotó: Balogh Zoltán - MTI)

Megérkezett Budapestre Joulupukki, a lappföldi Mikulás.

A nem is olyan messzi lappföldi városból, Rovaniemiből érkezett Ferihegyre csütörtök délelőtt 10 óra előtt. Tíznapos itt tartózkodása alatt Joulupukki több várost is meglátogat, hogy így hozza el a karácsony üzenetét Lappföldről kicsiknek és nagyoknak. A finn Mikulás idén a MikulásGyár szervezésében jut el sok olyan helyre, ahol eddig még nem járt. Budapesten az alábbi helyszíneken találkozhattok vele.

  • November 30-án 11.00 és 12.30 között részt vesz a MikulásGyár, a legnagyobb magyar jótékonysági esemény megnyitóján a Millenáris parkban.
  • December 6-án a Budapesti Karácsonyi Vásáron várja a gyerekeket és a szülőket 16 és 17.30 óra között a Vörösmarty téren. Érdemes a korábban érkezni a helyszínre, mert a finn Mikulás limitált itt tartózkodása miatt, nem tudják biztosítani mindenkinek a fotózás lehetőségét. A részvétel ingyenes!
  • December 6-án újra ellátogat a MikulásGyárba 10.00-11.30 között.
  • December 7-én pedig a Lurdy Házban találkozhattok Joulupukkival 16.45-17.45 között.

(fotó: Balogh Zoltán - MTI)

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek