Nem csak büdös, veszélyes is

Desktop
Fotó: ENCA
Fotó: ENCA

Ha húsvéthétfő, akkor locsolkodás. 

Mindenkinek vannak emlékei a kevésbé tisztelt vagy csak mókás rokonról, aki kötelességének érzi a lányokat meglocsolni, bármennyire is tiltakoznak, lehetőleg az erre a célra külön beszerzett, sosem drága, de mindig furcsa szagú kölnivel. 

Aluljárókban, kisboltokban, a sarki vegyesben ilyenkor már ki vannak rakva a párszáz forintos "locsolókölnik". Úgy látszik erről nem tudunk leszokni.

A Hamisítás Elleni Nemzeti Testület dolga persze elsősorban a fake márkás kölnik kiszűrése, de jó, ha más ügyben is hallgatunk rájuk, van tapasztalatuk a dologban.

A csábítóan csillogós üvegekbe töltött és csábítóan olcsó kölnik nagy része mindenféle ellenőrzés nélkül kerül a polcokra, ezek ki tudja hol és miből készülnek, akár veszélyes és fertőző betegségeket is okozhatnak a hamis és ellenőrizetlen forrásból származó parfümök.

Ugyanez vonatkozik a netes vásárlásra is, hacsak nem sikerül megbízható eladót találnod. Ha elszúrod, se pénz, se parfüm. 

Ezekhez képest szinte semmiség, ha valami színes, büdös löttyöt sikerült hazavinned. 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek