Könyvbemutató az idősek otthonában

Oszd meg másokkal!

Gulyás Ilona
Gulyás Ilona

A Virág Benedek utcai pesterzsébeti idősek otthonában mutatkozik be Gulyás Ilona pesterzsébeti költőnő Legyünk fák című könyvével október 13-án, pénteken délelőtt fél tizenegykor. Énekkel kísér Katona Mária.

Gulyás Ilona pesterzsébeti költőnő mindig is verselt, de elsősorban érett fejjel fordult a költészet és az irodalom felé. Öt év alatt négy verseskötete jelent meg: sorrendben Tükörfény (2008); Fehér kő (2011); A csend árnyéka (2013.); Legyünk fák (2017) címmel. A verseskötetek kiadója a RÍM Könyvkiadó. Az idén megjelentet kötete 74 verset tartalmaz. Továbbá folyóiratokban és antológiákban láttak napvilágot alkotásai. Versei a napi életről, filozófiáról, az ember és társadalom kapcsolatáról szólnak.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek