Tűzoltó vesztette életét a csepeli balesetben

Desktop
(fotó: Mihádák Zoltán - MTI)
(fotó: Mihádák Zoltán - MTI)

Kiderült, hogy a pesterzsébeti tűzoltóság tűzoltója vesztette életét vasárnap egy csepeli balesetben.

Mint vasárnap megírtuk, a rendőrség ügyeletére nem sokkal vasárnap dél után érkezett bejelentés arról, hogy a csepeli Védgát utcában találtak egy felborult autót, alatta pedig egy holttestet. Miután a katasztrófavédelem leemelte a járművet a holttestről, a mentők megállapították, hogy a 40 éves férfi több órával a bejelentést megelőzően életét vesztette.

A Fővárosi Kataszrófavédelmi Igazgatóság honlapján tette közzé, hogy bajtársuk vesztette életét a balesetben. Kiss Attila tűzoltó zászlós, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság XX. kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság különlegesszer-kezelője volt. Élettelen testét a tűzoltókollégái emelték ki az összeroncsolódott járműből. A baleset körülményeit a hatóságok vizsgálják.

A tragikus körülmények között elhunyt tűzoltóról korábban már írtunk. Ő volt az, aki még 2012-ben munkába menet észrevette, hogy kigyulladt Kispesten egy Hunyadi utcai ház teteje. Kiss Attila azonnal bejelentést tett, betörte az ajtót, kikísérte az ott élő nőt, áramtalanította a házat és elzárta a gázt, sőt még az autóval is kiállt a garázsból. A tüzet végül a kiérkező tűzoltóknak sikerült megfékezniük, a ház tetőszerkezete és a tetőtere kiégett. Kiss Attila, ezután még a helyszínen megkapta a zászlósi előléptetésről szóló kinevezését.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek