Metrófelújítás: tartható a márciusi határidő a BKV szerint

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: Balogh Zoltán - MTI)

Márciustól újra jár a 3-as metró Újpestig - írtuk meg nemrégiben. A Metró Közlekedési Dolgozók Szakszervezete hírlevelében a felújításról most azt írta, elmaradások vannak a munkában, így előfordulhatnak csúszások a céldátumokban.

A BKV reagált a hírre: szerintük biztosított a márciusi határidő, márciusban újra járni fog a metró Újpestig. A közlekedési társaság leszögezte: a szakszervezetek szakmailag nem jogosultak a BKV nevében megnyilvánulni, nyilatkozatokat adni és nem kompetensek szakmai kérdésekben a nyilvánosság előtt állást foglalni. Kizárólag a BKV által közölt hírek, közlemények tekinthetők hivatalos információnak, vagyis a közösségi média felületeken megjelenő ismertetők, értesítők, hírlevelek, nem a BKV hivatalos állásfoglalását tükrözik - olvasható a közleményben.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek