"Álljon le az ország!": újabb tüntetés lesz, így zárják le Budapestet

Desktop
Újabb tüntetés lesz - a kép illusztráció (forrás: Balogh Zoltán - MTI)

Vonulásos demonstráció miatt szakaszos és időszakos lezárásra kell számítani a Hősök tere–Andrássy út–Nagymező utca–Báthory utca–Kossuth Lajos tér, valamint a Blaha Lujza tér–Rákóczi út–Dohány utca–Deák Ferenc tér–Bajcsy-Zsilinszky út–Alkotmány utca–Kossuth Lajos tér útvonalon, az Oktogon–Teréz körút–Szent István körút–Falk Miska utca–Kossuth Lajos tér útvonalon, a Szabadság híd–Pesti alsó rakpart–Kossuth Lajos tér útvonalon január 19-én, szombaton 13 óra és 17 óra között - írja a BKK.

Országos tüntetést hirdettek szombatra a rabszolgatörvényként elhíresült túlóratörvény elleni tiltakozásul. Az "Álljon le az ország!" elnevezésű demonstráció kezdeményezője a szakszervezetek Országos Sztrájkelőkészítő és Demonstrációszervező Bizottsága (OSZD).

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek