Tarlós tanácsadója lehet a BKK új vezére

Desktop
Nemesdy Ervin jön (forrás: Youtube)

Bár legutóbb azt nyilatkozta Tarlós István, hogy megszünteti a BKK-t, addig is új vezért javasol a kirúgott Dabóczi helyére Nemesdy Ervin személyében.

Nemesdy 2013 után tagja volt a BKK igazgatótanácsának, Vitézy leváltása után Tarlós őt szerette volna a BKK élére. A BKK vezérigazgatója végül Dabóczi Kálmán lett, a nyugalmazott építőmérnök pedig Tarlós vezető tanácsadó tanácsadójaként folytatta - írja az Index.

Nemesdy önéletrajza szerint 1992 és 1998 között a Betonútépítő Nemzetközi Rt.-nél a controlling tevékenységet irányította, 1998-tól 2004-ig a Pannonplast Rt.-nél vezette a controllingot. A mérnök az útépítés területén szerzett főleg tapasztalatokat, a Betonútépítőt követően a Gyurcsány-kormány alatt autópályát építő Viadom Zrt. gazdasági igazgatója volt, azután pedig a Vegyépszer Zrt. controllingigazgatója lett. Mindkét cég később csődbe ment - írja a lap. 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek