Karbantartás miatt változik a ráckevei HÉV közlekedése a hétvégén

Desktop
(fotó: Máthé Zoltán - MTI)
(fotó: Máthé Zoltán - MTI)

A H6-os HÉV október 27-én és 28-án, szombaton és vasárnap Dunaharaszti külső és Szigetszentmiklós állomás közötti karbantartás miatt megosztva közlekedik, Közvágóhíd és Dunaharaszti külső, valamint Szigetszentmiklós és Tököl, illetve Ráckeve állomás között, Szigetszentmiklós és Szigetszentmiklós-Gyártelep között mindkét irányban a Ráckeve irányú vágányon. Dunaharaszti külső és Szigetszentmiklós-Gyártelep között H6-os jelzéssel pótlóbusz jár a HÉV menetrendjének megfelelően. Valamennyi pótlóbuszon kerékpár szállítása megengedett. A H6-os HÉV pontos menetrendjéről a BKK honlapján részletesen lehet tájékozódni – írja a BKK.

A szerelvények Szigetszentmiklós-Gyártelep és Szigetszentmiklós közötti – Szigetszentmiklós, József Attila-telep és Szigetszentmiklós alsó – megállóhelyeken mindkét irányban Ráckeve irányú peron mellett állnak meg.

A Szigetszentmiklós, József Attila-telep és Szigetszentmiklós alsó megállókból Dunaharaszti felé utazóknak Szigetszentmiklós-Gyártelep irányába kell indulniuk a HÉV-szerelvényekkel, és innen a HÉV-pótlóbusszal utazhatnak Dunaharasztiig.

A H6-os pótlóbuszra mindkét irányban Dunaharaszti külső H-nál a Fő úton, a HÉV-kocsiszín mellett, Dunaharaszti, városháza; Taksony, községháza; Szigethalom;, Taksony-híd; Szigethalom, Újtelep és Szigethalom, Bucka Gyöngye Volán-megállóhelyen; valamint Szigetszentmiklós-Gyártelep H-nál a Viola utcában a Csonka János utca torkolata előtt lehet felszállni.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek