Kerületünkben is lesznek elektromos töltőoszlopok

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: MTI)
(fotó: MTI)

Miután az önkormányzat együttműködési megállapodást kötött a kivitelezővel, még idén elektromos töltőoszlopokat telepítenek kerületünkbe.

Négy helyszínen – a Topánka, az Orsolya, a Bíró Mihály és a Vörösmarty utcákban lesznek e-kutak – olvasható a Pesterzsébet Újságban.

A helyszínek kiválasztásánál elsősorban a lakhelysűrűség, a rendelkezésre álló parkolóhely, az ELMŰ-hálózati csatlakozási ponttól való távolság és a várható kihasználtság szempontjai voltak mérvadóak.

A töltőállomások telepítését végző e-Mobi Nonprofit Kft.-vel kötött együttműködési megállapodás értelmében a kft.-t terhelik a töltőállomások telepítésével és működtetésével kapcsolatos költségek, az önkormányzat pedig biztosítja az e-kutak térítésmentes területhasználatát.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek