Hétvégén máshogy jár majd a HÉV

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: ittlakunk.hu)
(fotó: ittlakunk.hu)

A Fővárosi Vízművek a Torontál utcánál hibaelhárítást végez, ezért változik a HÉV-közlekedés.

A ráckevei HÉV Pesterzsébet felső és Soroksár, Hősök tere között február 24-én és 25-én (szombaton és vasárnap) egy vágányon közlekedik, mert a Fővárosi Vízművek a Torontál utcai megállónál hibaelhárítást végez. Emiatt napközben bizonyos vonatok a megszokottól eltérő időpontban indulnak a megállóhelyekről. A változó menetrend a BKK honlapján, illetve a megállóhelyi tájékoztatókból ismerhető meg – tudatatta a BKK.

  • A H6-os HÉV szerelvényei egész nap a menetrendi végállomások között: Közvágóhíd és Ráckeve, Közvágóhíd és Tököl, illetve Közvágóhíd és Dunaharaszti külső között közlekednek, Pesterzsébet felső és Soroksár, Hősök tere között a Ráckeve irányú vágányon.
  • A Soroksár felső és a Torontál utca megállóhelyen a Ráckeve irányú peronok mellett állnak meg a szerelvények.
  • Pesterzsébet felső állomáson a Ráckeve irányú peron mellett, a Felvételi épület felőli peronon lehet fölszállni a szerelvényekre.
  • Soroksár, Hősök terénél mind a két irányú peron mellett megállnak a Ráckeve, Tököl és Dunaharaszti külső végállomás felől érkező HÉV-szerelvények.
  • A Ráckevéről 3:03 órakor induló első vonat fentiektől eltérő módon Dunaharaszti felső, Millenniumtelep, Szent István utca, Soroksár, Hősök tere, Soroksár felső, Torontál utca megállóhelyen a Ráckeve irányú peronok mellett áll meg.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek