Szombaton és vasárnap módosított útvonalon járnak a buszok a Köves úti csatornázás miatt

Oszd meg másokkal!

Desktop
Március 7-én (szombaton) reggeltől várhatóan 8-án (vasárnap) késő estig módosított útvonalon, az Újtelep út és a Köves út kereszteződését elkerülve haladnak majd arra közlekedő buszok.

Március 7-én és 8-án egész nap módosított útvonalon jár a 35-ös, a 123-as, a 123A és a 135-ös busz:

  • A Határ út, illetve Csepel felé közlekedő buszok az Újtelep út és a Hrivnák Pál utca kereszteződésétől a Hrivnák Pál utca–Albert Gyula utca–Köves út módosított útvonalon haladnak, ezért nem érintik a Maros utca és a Mesgye utca megállóhelyeket. A terelt útvonalon felsorolt járatokra az Újtelep úton a Hrivnák Pál utca kereszteződése előtt, majd a Hrivnák Pál utcában a Mesgye utca előtt kialakított ideiglenes megállóhelyeken lehet felszállni.
  • A Szentlőrinci úti lakótelep és Soroksár felé a buszok a Köves út és az Újtelep utca kereszteződésétől a Köves út–Szentlőrinci út–Hrivnák Pál utca–Újtelep út módosított útvonalon közlekednek, azonban minden menetrend szerinti megállójukat érintik.

A március 7-éről 8-ára virradó éjszaka módosított útvonalon közlekedik a 923-as autóbusz is:

  • A dél-pesti autóbuszgarázs felé tartó buszok az Újtelep út és a Hrivnák Pál utca kereszteződésétől a Hrivnák Pál utca–Szentlőrinci út módosított útvonalon haladnak, ezért nem érintik a Maros utca és az Írisz utca megállóhelyet. Terelt útvonalán az éjszakai járatra az Újtelep úton a Hrivnák Pál utca kereszteződése előtt kialakított ideiglenes megállóhelyen lehet felszállni.
  • A Békásmegyer felé tartó buszok a Szentlőrinci út és a Köves út kereszteződésétől a Szentlőrinci út–Hrivnák Pál utca–Újtelep utca módosított útvonalon közlekednek, ezért nem érintik Írisz utca megállóhelyüket.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?