Reggel lelopták a kábelt, de már újra teljes vonalon jár a HÉV

Desktop
(fotó: ittlakunk.hu)

Ma reggel Szigetmajornál ismeretlenek 200 méter kábelt loptak a H6-os HÉV vonalán. Az anyagi kár körülbelül 1 millió forint. A helyreállítás ideje alatt, egészen délután 3 óráig, Tököl és Szigetcsép között pótlóbuszok közlekedtek. A vonatok azóta ismét a teljes vonalon közlekednek.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a BKV kéri, ha bárkinek olyan információja van az elkövetők személyével, illetve az esetekkel kapcsolatban, ami segítheti a nyomozást, vagy ha valaki bármilyen gyanús, kábellopásra utaló jelet észlel valamelyik pályaszakaszon, azonnal hívja a rendőrség 107-es, illetve 112-es segélyhívó telefonszámait, de közvetlenül is jelezheti azt a BKK Ügyfélszolgálatán a +36 (1) 258-4636-os telefonszámon, illetve a bkk@bkk.hu e-mail címen.

Mindemellett a tolvajok kézre kerítésének érdekében a BKK és a BKV vezérigazgatója nyomravezetői díjat ajánlott fel mindazoknak, akik érdemi információkkal segítik az elkövetők elfogását: 250 ezer forintot azok számára, akik értékelhető felvilágosítással tudnak szolgálni az elkövetőket illetően, illetve 500 ezer forinttal honorálják azok segítségét, akik olyan felvásárlói helyekről adnak a büntetőeljárás során használható adatokat, amelyek az eredetükről való megbizonyosodás nélkül is átveszik a rézvezetékeket.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?