Kábellopás: most a HÉV-en

Desktop
(fotó: ittlakunk.hu)
Hétfőn két kábellopásról is jelzést kapott a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). Mindkét esetben a H6-os HÉV vonalán rongálták meg az áramellátó hálózatot a tettesek, 3,2 millió forintnyi kárt okozva.

Hétfőn délelőtt 9 órakor érkezett a BKK fődiszpécseréhez a jelzés, hogy a H6-os HÉV vonalán, a Dunaharaszti határában lévő M0-s híd térségében 120 méternyi betáplálási kábelt vittek el ismeretlenek. Az eset a vonatforgalomban fennakadást nem okozott, az anyagi kár itt hozzávetőlegesen 1,5 millió forint.

Fél 12-kor érkezett az újabb jelzés, miszerint ugyancsak a H6-os HÉV vonalán a Torontál utcánál 80 méternyi 240 milliméter keresztmetszetű, és 160 méternyi 150 milliméter keresztmetszetű vezetéket loptak el. Az anyagi kár itt hozzávetőlegesen 1,7 millió forint az elsődleges becslések szerint. Az eset a vonatforgalomban nem okozott fennakadást.

Ebben az évben eddig mintegy 25 kilométer fémkábelt loptak el a BKV-tól, a kár meghaladja a 230 millió forintot.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek