Heti HÉV-pótlás

Desktop
Ha hétvége, akkor itt a HÉV-vonal karbantartása, ezzel együtt pedig a pótlóbuszok csatasorba állítása. Igaz, ezúttal Szigetszentmiklós és Ráckeve között kell átszállnunk a buszokra.

A BKK közleménye szerint a H6-os HÉV vonatai szombaton és vasárnap csak Budapest Közvágóhíd és Szigetszentmiklós állomások között közlekednek. Így az eredetileg Tökölig közlekedő vonatok helyett Szigetszentmiklós és Tököl között a H6A jelzésű, az eredetileg Ráckevéig közlekedő vonatok helyett Szigetszentmiklós és Ráckeve között, Szigetcsép és Szigetszentmárton-Szigetújfalu állomásokhoz való betéréssel H6-os jelzésű pótlóbuszok szállítják az utasokat.

Az eredetileg Ráckevéig közlekedő vonatok helyett Szigetszentmiklós és Ráckeve között, de Szigetcsép és Szigetszentmárton-Szigetújfalu állomásokhoz való betérés nélkül a H6E jelzésű pótlóbuszok szállítják az utasokat.

A pótlóbuszokon a HÉV-en megszokott díjszabás érvényes. Az autóbuszokon kerékpár nem szállítható.

A pótlóbuszok és a HÉV-szerelvények közötti csatlakozást Szigetszentmiklós állomáson mindkét irányban biztosítják, ahogy az utolsó 2-es villamossal való csatlakozást is. Ennek megfelelően az utolsó 2-es villamos a Közvágóhíd végállomásról szombaton és vasárnap 23:31 helyett 23:38-kor indul - írta a BKK.

A pótlóbuszok a HÉV-szerelvényektől eltérő menetrend szerint közlekednek, erről ide kattintva tudtok tájékozódni.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek