Öt hétvégén HÉV-pótlók közlekednek Szigetszentmiklós és Ráckeve között

Desktop
Karbantartási munkák miatt öt hétvégén a HÉV-szerelvények helyett pótlóbuszok szállítják az utasokat a 6-os vonalon Szigetszentmiklós-Gyártelep és Ráckeve végállomás között. A vonatok csak Vágóhíd és Szigetszentmiklós - Gyártelep között közlekednek.

A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint április 14-15-én, 21-22-én, 28-29-30-án, május 5-6-án és 12-13-án közlekednek a pótlóbuszok.
 
Szigetszentmiklós-Gyártelep és Ráckeve között HÉV-pótló autóbuszokkal lehet utazni, a következők szerint:

  • Szigetszentmiklós-Gyártelep és Ráckeve között minden HÉV-állomást érint a H6 jelzéssel közlekedő pótlóbusz;
  • Szigetszentmiklós-Gyártelep és Ráckeve között gyorsjáratként közlekedik a H6E pótlóbusz. Minden települést érint, de nem tér le a főútról Szigetcsép és Szigetszentmárton-Szigetújfalu HÉV-állomásokhoz;
  • Szigetszentmiklós-Gyártelep és Tököl között a nagyobb utasigények miatt a H6A pótlóbusz is közlekedik.

A megváltozott HÉV-menetrendről és a pótlóbuszok menetrendjéről az állomásokon és a vonatokon kihelyezett hirdetményeken, valamint a BKV honlapján is tájékozódhattok.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek