Szilágyi Gazdaság Füstöltáru Mintaboltja

1205 Budapest, Mártírok útja 103. | +36-1-631-3220/Rendelés, +36-30-857-7527 | http://www.szilagyipaprika.hu
Desktop

A békéscsabai Szilágyi Gazdaságban 1979 óta folyik a kiváló minőségű füstölt házikolbász termelése, mely a különleges feldolgozási folyamatoknak és a gondosan válogatott alapanyagoknak köszönhetően, mára méltón viseli a Békéscsabai Magyar Hungarikum kitüntetést.

A több éves folyamatos próbálkozást követően alakult ki a mára tradicionális ízvilág, az egészséges és tartósítószer-mentes portéka.

Kínálatunkban a hagyományos - mégis kimagasló helyezéseket és kitüntetéseket elért - kolbász fajták mellett, egyedi, saját gondolatból származó termékek is megtalálhatóak. Ilyen például a szűzérmés vastag kolbász. Felesleges itt leírnunk e termék jellegzetességét, ezt meg kell kóstolni! De említhetjük a cigánkát, a májast, a disznósajtot is, melyek egyedisége és ízvilága folyamatosan biztosítja fogyasztóink elégedettségét!

Célunk, hogy a kiváló alapanyag, a tapasztalt gyártási folyamatok és praktikák eredményeként, egy prémium kategóriás élelmiszer termékkörrel szolgáljuk ki vásárlóinkat. A többéves tapasztalatból származó folyamatos értékesítés növekedés és a nagyfokú kereslet termékeink iránt azt bizonyítja, hogy jó úton járunk!

Legyen Ön is törzsvásárlónk, fogyasszon garantált minőséget és persze csakis a legfinomabbat!

Házhoz szállítás az ország egész területén!

Nyitvatartás:

Kedd09.00 – 17.00
Szerda09.00 – 17.00
Csütörtök09.00 – 17.00
Péntek09.00 – 17.00
Szombat09.00 – 13.00

Hétfőn és vasárnap zárva. Házhoz szállítás az ország egész területén!

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-631-3220/Rendelés, +36-30-857-7527
Email:info@szilagyipaprika.hu
Honlap:http://www.szilagyipaprika.hu
Facebook:https://www.facebook.com/SzilagyiGazdasag
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek