Munkaruházati és Védőfelszerelési Szaküzlet

1204 Budapest, Török Flóris u. 85. | +36-1-285-5430, +36-1-285-5431 | http://www.uniform-nova.hu, http://www.munkaruha-webaruhaz.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az Uniform-Nova Munkaruházati és Védőfelszerelési Kft. 1993. március 21-én alakult.

Fő tevékenységünk: munkaruházat és munkavédelmi eszközök gyártása, forgalmazása.

Saját szabászati és varrodai részleget, valamint emblémázó műhelyt működtetünk a munkaruha megrendelések gyors, rugalmas teljesítése érdekében. Szaküzletünkben állandó készleten tartjuk saját termékeinket (munkaruha - köpeny - nadrág) és a munkavégzéshez szükséges védőeszközöket, bakancsokat, légzés és zajvédelmi eszközöket, sisakokat.

Filmnyomó üzemünkben a legújabb fejlesztésű anyagokat használva biztosítsuk a munkaruha nyomatainak minőségét. Feliratokat a munkaruha mellett pólóra is vállalunk.

Az általunk gyártott munkaruha kizárólag minősített alapanyagból készül.

Az általunk gyártott munkaruha rendelkezik EK típustanúsítvánnyal.

Munkaruha megrendelésnél nincs minimális tétel. Megrendelhető akár egy garnitúra munkaruha vagy munkanadrág is.50 db feletti munkaruha megrendelés esetén, egyedi árakat alakítunk ki.

Értékesítőink személyesen felkeresik megrendelőinket, munkaruha és védőeszköz mintáinkkal. Megkönnyítjük ezzel a termékek, alapanyagok kiválasztását.

Természetesen erre pesterzsébeti szaküzletünkben is van lehetőség.

Ezután kerül sor a megrendelések felvételére.

Igény esetén, szakképzett kollégáink a megrendelők telephelyén, leveszik a dolgozók méreteit a megfelelő munkaruha gyártásához.

A méretre készített munkaruha a dolgozók kényelmét szolgálja.

A neveket egy cédulán a munkaruha zsebébe tesszük, hogy könnyen kiosztható legyen.

Számos hazai és nemzetközi munkaruházat kiállításon, rendezvényen mutatjuk be termékeinket, partnerkapcsolataink elmélyítésére vevőtalálkozókat, divatbemutatókat szervezünk.

Évek óta sikeresen veszünk részt munkaruha és védőeszköz pályázatokon. Így cégünk több magyarországi és európai uniós szervezetnek, mint például a Honvédség, Határőrség, VPOP illetve a Mentőszolgálat stratégiai munkaruha és munkavédelmi eszköz beszállítója.

Pesterzsébeti székhelyünkön a látogatót egy ízlésesen berendezett és bőséges kínálattal rendelkező munkaruházat és védőfelszerelés szaküzlet fogadja, ahol a ruhaiparban nagy tapasztalatokkal rendelkező, képzett szakemberek gondoskodnak a magas színvonalú kiszolgálásról, a megfelelő méretvételről és a munkaruha méretre igazításokról.

A megfelelő méretű munkaruha a kényelem garanciája.

Uniform-Nova Kft. MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerint tanúsított minőségirányítási rendszert működtet.

Hírleveleinkben munkavédelmi ismeretek mellett, a munkáltatókat érintő fontosabb határidőkre és a minimális munkavédelmi követelményekre szeretnénk felhívni a figyelmet.

Folyamatosan akciókkal, meglepetésekkel kedvezményes munkaruha ajánlatokkal várjuk Önöket.

50 db feletti munkaruha megrendelés esetén, kedvezőbb árakat alakítunk ki.
Célkitűzésünk, olyan partneri kapcsolat kialakítása és elmélyítése, mely a kölcsönös bizalomra épül és hosszú távra szól!

Nyitvatartás:

Hétfő08.30 – 16.30
Kedd08.30 – 16.30
Szerda08.30 – 16.30
Csütörtök08.30 – 16.30
Péntek08.30 – 15.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek