Maróti Könyvkereskedés és Könyvkiadó Kft.

1205 Budapest, Nagykőrösi út 91. | +36-1-285-6608, +36-30-945-8814 | http://www.marotikonyvker.hu, http://www.maroti-autodata.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Cégünk a rendszerváltozást követően, 1991-ben alakult családi vállalkozásként. Eredeti célkitűzésünk alapján kizárólag autós és motoros javítási kézikönyveket és szép, színes járműtechnika történeti albumokat szerettünk volna forgalmazni Európa minden országából. Egy igazi járműtechnikai szakkönyvesbolt szerettük volna lenni a járműfenntartó iparban dolgozó szakemberek és az autókat-motorokat kedvelők, javítók számára.

Ma már sokak számára szinte hihetetlen, hogy milyen nehéz volt a kezdet. Ezekben az években még 2-3 évet kellett várni a vállalkozásoknak is Budapesten a telefonvonalra, a külföldről jövő árut minden esetben vámoltatni kellett, nem volt internet és még a külföldre történő banki utalás is folyamatos nehézséget jelentett. Mi is (mint annyi vállalkozás) sok nehézségbe ütköztünk az elmúlt több mint 20 év alatt. Eredeti elképzelésünket azonban a mai napig megtartottuk. Profilunkat 15 évvel ezelőtt bővítettük könyvkiadással és bízunk benne, hogy ma már egyetlen olyan szakműhely, szakmai közép- és felsőfokú oktatási intézmény sincs, ahova az általunk forgalmazott Autodata szakkiadványok és szoftverek, a kiadónk által publikált szakkönyvek ne jutottak volna el.

Ma már szakmai berkekben a világ számos országában ismerik a Maróti Könyvkereskedést, hiszen európai szinten is különlegesnek számít szakkönyvesboltunk és kiadónk.

Nyitvatartás:

Hétfő08.30 – 17.00
Kedd08.30 – 17.00
Szerda08.30 – 17.00
Csütörtök08.30 – 17.00
Péntek08.30 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.